Workshops en kinderfeestjes

Welke kleur foundation past het beste bij mijn huid?
Hoe kan ik donkere kringen rond mijn ogen verminderen?
Wat moet ik doen tegen een glimmende huid?
Welke kleur oogschaduw staat het beste bij mij?
Hoe kan ik voorkomen dat mijn oogschaduw ophoopt in de plooi van mijn ooglid?

Tijdens de workshops krijg je antwoord op al je vragen! Je leert stap voor stap hoe je een make-up aanbrengt die bij je past.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de invulling van deze workshops/feestjes. Bij mij in de salon, bij jou thuis of op een andere lokatie

Mocht het erg lang duren voor je een berichtje van mij terug krijgt, kijk dan ook even in je spambox of mijn mailtje hier toevallig in verdwijnt!

Make-up workshop

Tijdens deze workshop gaan we in op de details van de problemen die jij tegenkomt bij het aanbrengen van je make-up.  
* Waarom blijft de oogmake-up niet goed zitten.
* Hoe kan mijn lippenstift langer op mijn lippen blijven zitten.
* Hoe maak je mooie wenkbrauwen.
* Hoe kun je roodheid of pigmentvlekken camoufleren.
* Hoe breng je foundation en rouge aan.
* Hoe kun je je ogen opmaken.
Het zijn maar enkele voorbeelden die we zouden kunnen behandelen tijdens deze workshop. Geef bij je opgave even aan tegen welke problemen jij aanloopt, dan weet ik wat ik moet behandelen

Ladies night

Samen met jouw vriendinnen, zusje, moeder of collega’s een gezellig dagje uit? Dat kan! Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij laat ik jullie zien wat je met make-up kunt veranderen aan jullie uiterlijk. Je kunt met maximaal 6 personen meedoen. Uiteraard kan ik ook bij jullie thuis of op locatie komen. De groep kan dan iets groter zijn. In overleg met jullie wordt een datum bepaald.

Bij de workshops inbegrepen:
-Gebruikte materialen
-Koffie en thee

Zelf meebrengen:
-Eventueel je eigen make-up
-Haarband

Vrijgezellenfeestje

Voor een vrijgezellenfeestje kunnen we een make-up workshop gaan doen, maar ook een make-up met speciale glow in the dark make-up, zodat jullie het stralende middelpunt zijn in de disco. Ook is het mogelijk om er een fotoshoot bij te boeken, zodat je na afloop een mooie herinnering hebt aan het feest.

Hebben jullie speciale wensen dan kunnen we het feestje hierop aanpassen (tegen een extra vergoeding, indien van toepassing). Je zou hierbij bijvoorbeeld kunnen denken aan speciale glow in the dark kleding of accessoires of uitbreiding met een high tea of lunch.

Tiener make-up party

Ik organiseer diverse kinderfeestjes waarbij jullie lekker een middag of avond kunnen tutten met make-up. Je komt langs bij een echte schoonheidssalon en een professionele schoonheidsspecialiste/visagiste gaat precies vertellen hoe je je huid moet verzorgen en een mooie make-up kunt opbrengen. Je leert hierbij o.a. hoe je iets kunt camoufleren en hoe breng je oogschaduw, rouge, mascara etc. aan.  Als je het leuk vindt dan kunnen ook je nagels gelakt worden.

Glow in the dark make-up

Wil je eens iets anders dan gewone make-up dan kun je kiezen voor een glow in the darkfeestje. Je gaat dan eerst jezelf opmaken met speciale make-up en daarna kun je hiermee op de foto in een echte fotostudio of als je bijvoorbeeld een schoolfeestje hebt, hiermee naar het feest gaan. Ook kun je natuurlijk zelf thuis een gezellig feestje houden.