Ontharen met de Plasmalite
Voorpagina » Nieuws » Blog » Wil je ook graag af van die vervelende haren?

Wil je ook graag af van die vervelende haren?

Geplaatst in: Blog, Ontharen, Plasmalite

Is dit herkenbaar voor jou?

Veel vrouwen zijn bijna dagelijks bezig om die vreselijke haren uit hun gezicht te verwijderen. Weer plukken met de pincet, of toch maar weer die verschrikkelijke harsstrips, die altijd blijven plakken, uit de kast halen. Of snel even met het scheerapparaat onder je kin langs om de stekels weer te kortwieken.

Je wilt even zwemmen en komt dan tot de ontdekking dat je nodig weer je bikinilijn moet scheren. Een paar dagen later zit je met een bikinilijn die  helemaal ontstoken is. En een paar weken later komen er ook nog van die vervelende ingegroeide haren bij.

Of je hebt een feestje en wil die mooie galajurk aantrekken, maar je komt tot de ontdekking dat je oksels weer in volle bloei staan. Ik denk dat dit allemaal heel herkenbaar is…..

Gelukkig zijn er ook manieren om deze vervelende haren definitief te verwijderen: met de Plasmalite (alleen de donkere haren) of met elektrisch epileren. Al meer dan 32 jaar voer ik deze behandelingen uit naar volle tevredenheid van vele klanten. Ze voelen zich een compleet ander mens en kunnen weer in alle vrijheid die sjaal voor hun mond weghalen of lekker in bikini op het strand liggen.

Wil jij ook van die haren af?

Maak dan eens een afspraak voor een intake-gesprek, dan gaan we samen bepalen wat de beste behandeling is voor jouw haren. Voor meer informatie over de behandelingen kun je altijd even op mijn website kijken.