Voorpagina » Nieuws » styling » Wat kleuren voor je kunnen betekenen

Wat kleuren voor je kunnen betekenen

Geplaatst in: styling

Een kast vol…..

 

Wat-kleuren-voor-je-kunnen-betekenen

Een kast vol kleren, maar niets om aan te trekken? Tijd en geld besteed aan je garderobe maar niet blij met het resultaat?

Tijd voor een deskundig kleding- en kleuradvies!
Bepaal je stijl. Geen miskopen meer maar een harmonieus, stijlvol en representatief uiterlijk, passend bij het seizoen en de gelegenheid. Zo versterk je naast je uiterlijk ook je zelfvertrouwen.
Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! Onderzoek naar succesfactoren toont aan dat er goed verzorgd uitzien loont.
Die oranje blouse kost niets meer dan dezelfde in het blauw, maar de kleurkeuze is wel van belang! Een goede kleur past bij het seizoen en complimenteert je persoonlijkheid.
Moeder natuur heeft je huid, ogen en haar zodanig gecoördineerd dat zij een geheel vormen. Toepassing van ‘verkeerde’ kleuren verstoort deze balans. Veel dames kiezen een modetint voor hun haar, die niet aansluit bij hun natuurlijke uitstraling. Zij slaan hierdoor de plank volledig mis.
Aan de hand van de kleur van je haar, huid en ogen wordt bepaald welke kleuren goed bij je passen. Bovendien horen bij de seizoenen Lente, Zomer, Herfst of Winter ook verschillende tinten.

Ik leer je hoe je sterke punten kunt accentueren en zwakke punten te camoufleren. Creëer een garderobe passend bij je lichaamsbouw, stijl en leefgewoonten. Naast kleur spelen ook roklengte, kraagvorm, colbertlengte etcetera een rol.
Accessoires maken je outfit compleet en worden ook meegenomen in het advies.
Je kunt na de analyse een kleurenwaaier met 60 van je eigen seizoenskleuren aanschaffen, deze kun je gebruiken bij het uitzoeken van kleding en make-up.

Nieuwsgierig geworden wat er in je leven kan veranderen? Kijk voor meer informatie op Fennie Koops.
Denk je dat dit artikel ook interessant is voor iemand anders? Deel hem gerust.