Voorpagina » Nieuws » huidverbetering » Voelt uw huid ook zo trekkerig?

Voelt uw huid ook zo trekkerig?

Geplaatst in: huidverbetering

Droge huid.

Ja, het is weer de tijd voor een droge en trekkerige huid.
Het verlies van vocht is niet alleen het gevolg van onze biologische leeftijd, maar wordt tevens beïnvloed door milieufactoren zoals de wind, kou en droge lucht door de verwarming. Deze zorgen er voor dat uw huid niet zo goed meer in staat is om vocht vast te houden. Door de huid van binnenuit te voorzien van vocht door veel water te drinken, en met en gerichte verzorging van buitenaf wordt de hij gevoed en beschermd.

Voelt-uw-huid-ook-zo-trekkerig-1

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Hydro Boost lijn was het allerbelangrijkste doel voor het Mila d’ Opiz researchcentrum om de verdamping van water door de huid te reguleren en om de vochtbalans te beschermen. De nieuwste ingrediënten zijn Revidrat, Hygroplex, Actisea, Moist-24, Hydromide blend en Cell active Hydro. Deze verbinden zich op een natuurlijke wijze met de keratine van de opperhuid en vormen een langdurig vochtigheidsdepot in de epidermis (opperhuid).

Voor de reiniging is er de Hydro boost cleansing gel. Deze geeft een milde, maar diepe reiniging, kalmeert en verzacht en is ook geschikt voor mannen.

De Hydro boost balancing toner verfrist en re-hydrateert en is alcoholvrij.

’s Morgens kunt u de Hydro boost dagcrème aanbrengen. Deze optimaliseert het vocht in de huid. Ook beschermt het tegen vrije radicalen, voedt en kalmeert en zorgt voor het behoud van de elasticiteit.

’s Avonds na de reiniging brengt u de Hydro boost nachtcrème op om de huid te voeden en herstellen.

Wilt u graag een behandeling met bovenstaande producten of meer informatie erover? Kom dan gerust eens langs in de salon, dan kunt u zelf ervaren hoe uw huid reageert op deze lijn.