Voorpagina » Nieuws » acne » Verzorgende produkten van Mila d’Opiz

Verzorgende produkten van Mila d’Opiz

Geplaatst in: acne, huidverbetering

In de salon wordt gewerkt met de produkten van Mila d’Opiz.

Deze produkten worden al meer dan 70 jaar ontwikkeld en gemaakt in het laboratorium van Mila d’Opiz in St Gallen. De Zwitserse biologe Mila Opitz stelde de formule voor de eerste crème samen toen ze op zoek was naar een oplossing voor haar eigen huidprobleem. Het resultaat na meer dan een halve eeuw is een wereldwijde bekendheid van het cosmeticamerk en een aanwezigheid in meer dan 30 landen.

Mila d'Opiz

De cosmetica van Mila d’Opiz is volledig op basis van verse planten uit macrobiologische teelt. Het wordt geproduceerd en ontwikkeld volgens traditionele Zwitserse normen die reeds van in de start deel uitmaken van de bedrijfsfilosofie. Het streven naar een hoge kwaliteit, efficiënt werk en doelgericht onderzoek zonder dierenproeven hebben geresulteerd in een ISO 9001- en ISO dis 9002- certificatie. Deze vormen een duidelijke indicatie voor de werkwijze en het gedachtegoed van deze cosmeticagigant. Zij behoren tot de top van cosmeticaproducenten. Daarnaast streven zij er naar om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontdekkingen in de markt op gebied van grondstoffen en worden productformules constant bijgestuurd. Door deze vooruitstrevende filosofie wordt Mila d’Opiz internationaal erkend en gewaardeerd.

Mila d’Opiz wordt alleen gebruikt en verkocht aan de schoonheidsspecialisten. 
Het volledige assortiment van Mila d’Opiz biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing.

Wil je kennis maken met Mila d’Opiz? 
Klik dan hier en wij nemen graag contact met je op.

 

Mila Natural Line      Gezichtsbehandeling

Mila Natural…. met Aloe Vera van de nieuwste generatie.

Mila Naturel producten zijn geschikt voor elk huidtype in het algemeen, en in het bijzonder voor de jonge en normale huid. Ook de gevoelige huid met neiging tot allergie profiteert van de zacht stimulerende activiteit van plantenextracten.

 

Hydro Boost Line

Mila d'Opiz hydro

In water opgelost worden stoffen getransporteerd door het lichaam naar ons grootste orgaan: de huid.

Een gezonde en een goed uitziende huid vraagt héél veel betrouwbaar water. Een droge huid is vaak het eerste teken van de afwezigheid van belangrijke voedingsstoffen. 
Een droge huid ziet er dof uit en al snel ontwikkelen zich de eerste kleine droogterimpeltjes. Tevens veroorzaakt het een strak aanvoelende huid, jeuk en kloofjes.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Hydro Boost lijn was het allerbelangrijkste doel voor het Mila d’ Opiz researchcentrum om de verdamping van water door de huid te reguleren en om de vochtbalans van de huid te beschermen. Innovatieve ingrediënten verbinden zich op een natuurlijke wijze met de keratine van de opperhuid en vormen een langdurig vochtigheidsdepot in de opperhuid.

 

Skin Clear Purifying Line

Talg is een onderdeel van de zuurmantel die de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en vochtverlies. Een overactieve huid wordt veroorzaakt door hormonale veranderingen gedurende de puberteit. Ook als men een voedingspatroon heeft dat rijk is aan vetten en proteïnen kan dit invloed hebben op de huid. Stress en leeftijdsgerelateerde huidveranderingen (rijpe huid met acne en stressgerelateerde reacties) vormen ook vaak een oorzaak.

Mila d'Opiz skin clear

De Skin Clear lijn bevat produkten die onmiddellijk effectief zijn en die speciaal worden ontwikkeld met nieuwe, doeltreffende ingrediënten. Skin Clear normaliseert en reguleert de talgafscheiding, voorkomt onzuiverheden, verfijnt de huidstructuur en stabliseert de beschermingsfunctie van de huid. Tevens wordt de huid gekalmeerd en gevoed.