Spraytan

Gezond bruin met Spraytan

Natuurlijk zie je er graag goed en gezond uit. En het liefst heb je een huid met een mooie bruine kleur. Maar hoe kun je nu op een gezonde manier een mooie gebruinde huid krijgen, zonder gebruik van de zonnebank of het directe zonlicht, welke schadelijke gevolgen voor de huid kunnen hebben. Met een spraytan heb je in een paar minuten die mooie getinte huidskleur en het is nog goed voor je ook.

  • Het geeft direct een gebruinde huid
  • Het is snel, maar 10 tot 15 minuten
  • Natuurlijk resultaat (geen oranje teint, vlekken of strepen)
  • Ideaal voor bruiloften, gala’s, evenementen en fotoshoots
  • Ga prachtig bruin naar je vakantiebestemming
  • Kleuring afgestemd op je eigen huidskleur
  • Goed voor je huid en geen UV-straling

spraytan

De Spray Tan behandeling

Bij Beautysalon Fennie Koops krijg je een professionele spraytanning. De tanningspray wordt handmatig met een airbrush apparaat gelijkmatig over het lichaam verneveld. De vloeistof bevat het natuurproduct DHA. Deze natuurlijke stof hecht zich aan de bovenste laag van je huid. Het resultaat is een prachtige kleuring die vergelijkbaar is met het bruiningsproces door de zon. Het resultaat blijft 7-10 dagen zichtbaar en het is geurloos en vlek vrij. In overleg bepalen we welke kleur het beste bij je past. Ook is er de mogelijkheid om in de vorm van een 5-rittenkaart voordelig verzekerd te zijn van een constante mooie kleur!

Het is ook mogelijk om met een groepje vriendinnen, collega’s of zussen een gezellige avond te organiseren. Hierbij krijgt iedereen, onder het genot van een kop koffie/thee met iets lekkers erbij, een behandeling met de spraytan en gaat na afloop met een mooie bruine huid weer naar huis toe. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Wij adviseren je om een body olie aan te schaffen. De body olie zorgt voor de juiste vochthuishouding in de huid zodat de spraytan langer blijft zitten.

Contact

Stobbenven 29
9302 EN  Roden
Telefoon: 050-5010406
Email: info@beauty­salon­fenniekoops.nl
KvK 04039530

Afspraak

Ben je toe aan een gezichtsbehandeling?
Gun jezelf die ontspannen verzorging en
maak een afspraak

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag. Andere dagen in overleg. Behandeling op afspraak.

Gastenboek

Bekijk de reacties in mijn Gastenboek >>
En schrijf zelf iets leuks.

Social Media

Aangesloten bij
anbos logo

Workshops & kinder­feestjes

  • Geen evenementen

Prijslijst

Bekijk hier de volledige prijslijst, of klik op de linkjes hieronder om direct uit te vinden wat jou behandeling gaat kosten.