Specials

Bij Beautysalon Fennie Koops kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. De behandeling en de gebruikte producten worden aangepast aan je huidtype en zijn dus precies afgestemd op wat jouw huid nodig is.

Mocht je nog één of meerdere kleine behandelingen (verven, harsen, epileren) er bij willen doen, dan kan dit uiteraard. Geef het wel even van tevoren aan bij het maken van een afspraak zodat ik extra tijd kan inplannen.

Specials

  • Hydra-experience voor de vochtarme huid: Een vochtherstellende behandeling met speciale werkstoffen waarmee het vochtgehalte van de huid verbetert en de huid minder trekkerig aanvoelt.
  • Sensitive behandeling voor de gevoelige huid: Vermindert roodheid en kalmeert de huid.
  • Senior behandeling: Voor de oudere huid met rimpels en fijne lijntjes.

Verrassingsbehandeling

Laat je eens verrassen met een gezichtsbehandeling!


Tijdens deze behandeling weet je niet wat er gedaan zal worden. Je kunt wel aangeven welke kleine behandelingen (epileren, verven, harsen) je wilt laten doen, maar de rest blijft een verrassing. Je kunt kiezen uit een behandeling van een uur of van anderhalf uur. Wil je er kleine behandelingen bij laten doen dan heb je de behandeling van anderhalf uur nodig, anders kun je volstaan met een behandeling van 1 uur

Relax behandeling

Even een keer lekker ontspannen in deze drukke tijd? Kies dan voor de relax-behandeling:

  • Je begint met een voetenbad, gevolgd door een voetmassage.
  • Vervolgens word je gezicht gereinigd, krijg je een gezichtsmassage en aansluitend een masker passend bij jouw huidtype.
  • Terwijl je ligt te genieten van het masker worden je handen en armen gemasseerd.
  • Ter afsluiting krijg je nog een dagverzorging en kun je weer ontspannen naar huis.

VIP behandeling

Last van een droge, vochtarme, onzuivere huid met puistjes en meeëters, acne of rimpels?

Bij een ViP- behandeling doen we eerst een huidanalyse gedaan en daarna wordt een behandelplan op maat gemaakt, passend bij je huidtype. Met dit plan ben je verzekerd van passende gezichtsbehandelingen en het gebruik van de juiste producten voor thuis.

Volg je trouw het gegeven advies, dan krijg je na 1 jaar een gezichtsbehandeling cadeau.

DUO behandeling

Eens een keer samen met een vriendin, (schoon-) zus, (schoon-) dochter of je moeder gezellig een dagje uit? Boek dan samen een duo-behandeling!

De gezichtsbehandelingen worden geheel naar eigen wensen samengesteld, het enige wat ik moet weten is wat je ongeveer wilt doen, dit in verband met de tijdsplanning. Je kunt de behandeling zo lang maken als je wilt, 3, 4, 5 of zelfs 6 uur, het is allemaal mogelijk.

Ook kun je eventueel een lunch of high-tea er bij boeken.