Voorpagina » Nieuws » Make-up » Smokey eyes

Smokey eyes

Geplaatst in: Make-up

De feestdagen.

De feestdagen staan weer voor de deur en dan wil je graag een mooie oogmake-up. Smockey eyes horen daar natuurlijk bij!

Smokey-eyes-1
Stap voor stap zal ik laten zien hoe je mooie smokey eyes kunt maken.

Smokey-eyes-2Stap1: Eerst maak je met een oogpotlood een mooie dikke donkere lijn rondom je ogen. Dit mag met zwart, maar het kan ook in de kleur van de oogschaduw die je gaat gebruiken. Je kunt de lijn nu iets gaan vervagen, maar dit kun je ook later met de oogschaduw nog doen.
Smokey-eyes-3
Stap 2: Je brengt op het hele ooglid een lichte basiskleur aan. Dit kan wit/zilver zijn, maar je kunt ook een andere lichte kleur gebruiken, bijvoorbeeld lichtblauw, rose of licht groen. Het is heel mooi als je de kleur van je ogen gebruikt. Vooral groen en blauw laten de ogen vaak meer stralen. Probeer gewoon eens wat verschillende kleuren en kijk wat je het mooiste vindt.

Smokey-eyes-4

Stap 3: Vanuit je buitenste ooghoek breng je een donkere kleur aan tot halverwege het bewegend ooglid en in en net boven de arcadeboog. Deze kleur vervaag je in de lichte kleur, zodat er geen duidelijke scheidingslijn tussen de beide kleuren meer te zien is. Ook breng je onder het oog deze kleur aan, welke je kunt vervagen met de eyeliner.
Smokey-eyes-5
Stap 4: Om iets meer ‘leven’ in de kleuren te krijgen kun je een andere lichte kleur aan de binnen- en buitenkant van het oog in het lichte gedeelte aanbrengen. Het zijn in principe kleine stipjes die je weer goed vervaagt in de andere kleuren.

Stap 5: Nu nog een mooie mascara op je wimpers en de make-up is compleet.
Smokey-eyes-6
Smokey-eyes-7

Geef je fantasie alle ruimte en ga gewoon proberen hoe het lijkt met verschillende kleuren.

Lukt het aanbrengen niet?

En kom je er niet uit? Tijdens de huidverzorgings- en make-up workshop leer je hoe je dit moet doen, met nog heel veel andere tips en trucs.
Zie: Workshops

Ik wens u hele goede feestdagen met een oogverblindende make-up!