Make-Up voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid een mooie make-up

Ik ben een zeer ervaren visagiste die o.a. gespecialiseerd is in bruids make-up, foto- en feestmake-up.

Ook geef ik diverse workshops waarin je leert hoe je een goede make-up kunt aanbrengen. Je gaat zelf aan de slag en aan het eind van de workshop heb je een mooie make-up aangebracht. Ik leer u graag de kneepjes van het vak.
Kijk voor de mogelijkheden onder het kopje workshops en kinderfeestjes.

Vaak werk ik met gewone, kwalitatief goede producten, waaronder Golden Rose, maar het is ook mogelijk om opgemaakt te worden met airbrush. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypen, bevatten geen parabenen, siliconen of olie en zijn hypo-allergeen. Het sluit de poriƫn niet af en bedekt acne en andere huidafwijkingen goed.

Portfolio make-up

 

Onderstaande foto’s zijn de verschillende soorten make-up die ik heb gedaan voor de verschillende fotoshoots, feesten en bruiloften.

 

Bruidsarrangement

Je gaat trouwen!

bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Dit is een van de belangrijkste dagen in je leven. Maanden van voorbereiding gaan er aan vooraf. Natuurlijk wil je op deze dag er op je mooist uitzien, hierbij help ik je graag een handje. Er zijn diverse mogelijkheden, waaronder een ‘bruidsarrangement’. Dit arrangement bestaat uit:

  • Gezichtsbehandeling – Voorafgaand aan de bruiloft worden twee gezichtsbehandelingen gegeven. De behandeling wordt afgestemd op het huidtype en kan onder andere bestaan uit een dieptereiniging waarbij onzuiverheden en mee-eters verwijderd worden.
  • Make-up – Zelf je make-up verzorgen is natuurlijk een mogelijkheid, maar zou het niet erg fijn zijn als je je  hier niet mee bezig hoeft te houden en door een professioneel visagiste wordt opgemaakt? Ik weet precies wat bij je staat en hoe de make-up de hele dag het beste blijft zitten. Enkele weken voor het feest wordt een proefmake-up aangebracht om te kijken wat het beste staat. Uiteraard hou ik hierbij rekening met jouw wensen.
  • Trouwdag – Op de dag zelf komen bruid en bruidegom voor de huwelijksmake-up naar mij in de salon. Ja, jij en jouw aanstaande man! Voor op de foto’s is het erg belangrijk dat het gezicht niet glimt, ook de bruidegom krijgt daarom even een kwastje met poeder.

Heb je speciale wensen dan kan dat uiteraard altijd besproken worden en aan het arrangement worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om alleen voor de visagie te kiezen, eventueel aangevuld met andere behandelingen, geheel naar jouw wensen.

‘s Avonds nog even de make-up bijwerken? Dat kan, ik kom dan op een afgesproken tijdstip op locatie en zorg er voor dat je er weer helemaal goed uitziet. Als je dit graag wilt dan kom ik voor jouw bruidsmake-up aan huis. Ook kan ik naast de bruid de andere bruiloftsgasten opmaken. Boek tijdig je bruidsmake-up om teleurstelling te voorkomen.

Voor reservering van het bruidsarrangement kun je telefonisch contact opnemen met mij op telefoonnummer 050-5010406, of een bericht sturen per e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. Je hebt Javascript nodig om het te kunnen zien. Kijk ook even in je spambox of mijn mailtje hier toevallig in verdwijnt.

Voorbeelden zijn te vinden op mijn facebookpagina en op deze website in het fotoalbum.

Prijslijst

Bekijk hier de volledige prijslijst, of klik op de linkjes hieronder om direct uit te vinden wat jou behandeling gaat kosten.

Contact

Stobbenven 29
9302 EN  Roden
Telefoon: 050-5010406
Email: info@beauty­salon­fenniekoops.nl
KvK 04039530

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag. Andere dagen in overleg. Behandeling op afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis make-up tips

Gastenboek

Bekijk de reacties in mijn Gastenboek >>
En schrijf zelf iets leuks.

Social Media

Aangesloten bij
anbos logo