Make-Up voor iedere gelegenheid

Ik ben een zeer ervaren visagiste o.a. gespecialiseerd in bruids make-up, foto- en feestmake-up. Ook geef ik diverse workshops waarin je leert hoe je een goede make-up kunt aanbrengen. Je gaat zelf aan de slag en aan het eind van de workshop heb je een mooie make-up aangebracht. Ik leer u graag de kneepjes van het vak.
Kijk voor de mogelijkheden onder het kopje workshops en kinderfeestjes.

Voor iedere gelegenheid een mooie make-up

Vaak werk ik met gewone, kwalitatief goede producten, waaronder Golden Rose, maar het is ook mogelijk om opgemaakt te worden met airbrush. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypen, bevatten geen parabenen, siliconen of olie en zijn hypo-allergeen. Het sluit de poriën niet af en bedekt acne en andere huidafwijkingen goed.

Je gaat trouwen!

Dit is een van de belangrijkste dagen in je leven. Maanden van voorbereiding gaan er aan vooraf. Natuurlijk wil je op deze dag er op je mooist uitzien, hierbij help ik je graag een handje. Alleen visagie? Speciale wensen? Er zijn diverse mogelijkheden, waaronder een ‘bruidsarrangement’.

’s Avonds nog even de make-up bijwerken? Dat kan, ik kom dan op een afgesproken tijdstip op locatie en zorg er voor dat je er weer helemaal goed uitziet. Naar wens kom ik voor jouw bruidsmake-up aan huis. Naast de bruid kan ik ook de andere bruiloftsgasten opmaken. Boek tijdig je bruidsmake-up om teleurstelling te voorkomen.

Portfolio make-up

Foto’s hiernaast zijn de verschillende soorten make-up die ik heb gedaan voor de verschillende fotoshoots, feesten en bruiloften.