Links

Anbos

Anbos is dé belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist. ANBOS bevordert een gezonde ontwikkeling van de branche schoonheidsverzorging. Hierbij staat belangenbehartiging van de leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied voorop. Kwaliteit en het verder professionaliseren van het ondernemerschap in de branche zijn hierbij de speerpunten.

 

Zwanger?

Cosmetica: schadelijke stoffen vermijden. Het feit dat schadelijke stoffen tijdens de zwangerschap van moeder op kind worden
over gedragen is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Het ongeboren kind kan worden blootgesteld aan diverse schadelijke stoffen die onomkeerbare gevolgen kunnen hebben voor zijn of haar gezondheid.

 

Plasmalite

Favier Beauty Service is dé officiële Plasmalite importeur.
Plasmalite werkt volgens de modernste FPL technologie.FPL (Fluorescerend Pulse Licht) combineert alle voordelen van zowel laser als intens pulse-licht in één systeem.

 

Website door: Bits-n-Bones

Loop je vast met je website? Ben je niet helemaal tevreden en vraag je je af hoe het anders zou kunnen? Een eigen website is in de praktijk vaak moeilijker dan gedacht. Vertel ons waar je tegen aanloopt en we helpen je.

 

Kirsten fotografeert.nl

U kunt mij boeken voor bruidsfotografie, of voor bedrijfs-, zwangerschaps-, begrafenis- of familiereportages. Fotograferen is voor mij de mooiste tijdsbesteding die er bestaat.

 

HERBARU Natuurgeneeskunde

Met als specialismen: Homeopathie, Fytotherapie, Foto-iriscopie en Heilmagnetisme.

 

Haarstichting

De Nederlandse Haarstichting is in het leven geroepen om mensen met haaruitval, haarproblemen en haarziekten voor te lichten, te helpen en bij te staan.

 

Beautyweb

Trouwen in Drenthe

Startpagina schoonheidsspecialisten

Prijslijst

Bekijk hier de volledige prijslijst, of klik op de linkjes hieronder om direct uit te vinden wat jou behandeling gaat kosten.

Contact

Stobbenven 29
9302 EN  Roden
Telefoon: 050-5010406
Email: info@beauty­salon­fenniekoops.nl
KvK 04039530

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag. Andere dagen in overleg. Behandeling op afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis make-up tips

Gastenboek

Bekijk de reacties in mijn Gastenboek >>
En schrijf zelf iets leuks.

Social Media

Aangesloten bij
anbos logo