Styling & kleurenanalyse

Tijd en geld besteed aan je garderobe maar niet blij met het resultaat? Tijd voor een deskundig kleding- en kleuradvies! Bepaal jouw stijl. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! Onderzoek naar succesfactoren toont aan dat er goed verzorgd uitzien loont.

Geen miskopen meer maar een harmonieus, stijlvol en representatief uiterlijk, passend bij het seizoen en de gelegenheid. Zo versterk je naast je uiterlijk ook je zelfvertrouwen.

Niets om aan te trekken?

Ik leer je om sterke punten te accentueren en zwakke punten te camoufleren. Creëer een garderobe passend bij jouw lichaamsbouw, stijl en leefgewoonten. Naast kleur spelen ook roklengte, kraagvorm, colbertlengte et cetera een rol. Accessoires maken je outfit compleet en worden zeker niet vergeten.
Kleur voor kleding, haar en make-up, passend bij het seizoen, jouw persoonlijkheid en je natuurlijke uitstraling.

Jouw seizoenskleuren

Aan de hand van de kleur van jouw haar, huid en ogen wordt bepaald welke kleuren goed bij jou passen. Bovendien horen bij de seizoenen Lente, Zomer, Herfst of Winter ook verschillende tinten. Je ontvangt na afloop van de analyse een kleurenwaaier met 60 van jouw eigen seizoenskleuren, die je kunt gebruiken bij de aanschaf van kleding en make-up.

Ontwikkel je make-up vaardigheden

Al zijn de kleuren zorgvuldig gekozen, het aanbrengen van een goede make-up kan lastig zijn. Het zou mooi zijn als ik jou voor elke gelegenheid kon opmaken, maar het is toch wel praktisch om daar zelf ook handig in te zijn. Deze vaardigheden kun je ontwikkelen door een workshop bij mij te volgen.