Styling & kleurenanalyse

Een kast vol kleren, maar niets om aan te trekken?
Tijd en geld besteed aan je garderobe maar niet blij met het resultaat? Tijd voor een deskundig kleding- en kleuradvies! Bepaal jouw stijl. Geen miskopen meer maar een harmonieus, stijlvol en representatief uiterlijk, passend bij het seizoen en de gelegenheid. Zo versterk je naast je uiterlijk ook je zelfvertrouwen.

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! Onderzoek naar succesfactoren toont aan dat er goed verzorgd uitzien loont.

kleurenwaaiers bij een kleurenanalyse

Ik leer je om sterke punten te accentueren en zwakke punten te camoufleren. Creëer een garderobe passend bij jouw lichaamsbouw, stijl en leefgewoonten. Naast kleur spelen ook roklengte, kraagvorm, colbertlengte et cetera een rol. Accessoires maken je outfit compleet en worden zeker niet vergeten.

Kleur voor kleding, haar en make-up, in de vier jaargetijden. Die oranje bloes kost niets meer dan dezelfde in ‘t blauw, maar de kleurkeuze is wel van belang! Een goede kleur past bij het seizoen en complimenteert jouw persoonlijkheid. Moeder natuur heeft jouw huid, ogen en haar zodanig gecoördineerd dat zij een geheel vormen. Toepassing van ‘verkeerde’ kleuren verstoort deze balans. Veel dames kiezen een modetint voor hun haar, die niet aansluit bij hun natuurlijke uitstraling. Zij slaan hierdoor de plank volledig mis.

Jouw seizoenskleuren

Aan de hand van de kleur van jouw haar, huid en ogen wordt bepaald welke kleuren goed bij jou passen. Bovendien horen bij de seizoenen Lente, Zomer, Herfst of Winter ook verschillende tinten. Je ontvangt na afloop van de analyse een kleurenwaaier met 60 van jouw eigen seizoenskleuren, die je kunt gebruiken bij de aanschaf van kleding en make-up.

Ontwikkel je Make-up vaardigheden

Al zijn de kleuren zorgvuldig gekozen, het aanbrengen van een goede make-up kan lastig zijn. Het zou mooi zijn als ik jou voor elke gelegenheid kon opmaken, maar het is toch wel praktisch om daar zelf ook handig in te zijn. Deze vaardigheden kun je ontwikkelen door de Workshop gelaatsverzorging en make-up te volgen.

Prijslijst

Bekijk hier de volledige prijslijst, of klik op de linkjes hieronder om direct uit te vinden wat jou behandeling gaat kosten.

Contact

Stobbenven 29
9302 EN  Roden
Telefoon: 050-5010406
Email: info@beauty­salon­fenniekoops.nl
KvK 04039530

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag. Andere dagen in overleg. Behandeling op afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis make-up tips

Gastenboek

Bekijk de reacties in mijn Gastenboek >>
En schrijf zelf iets leuks.

Social Media

Aangesloten bij
anbos logo