Voorpagina » Nieuws » acne » Huidverbeterende producten van CNC

Huidverbeterende producten van CNC

Geplaatst in: acne, huidverbetering

Huidverbeterende producten: De MicroSilver producten

Huidproblemen ontstaan vaak door een verzameling van ongewenste kiemen op de huid, milieuvervuiling, stress, ongezonde voeding of slechte leefgewoonten of huidverzorging. De huid reageert gestresst op deze invloeden en er ontstaan huidirritatie in de vorm van roodheid, schilfering, jeukende of droge huid. Ook kunnen er onzuiverheden of allergieën ontstaan.
In dit geval is er een milde maar effectieve oplossing nodig en daarvoor zijn de huidverbeterende producten van de MicroSilver (in combinatie met een coldPLASMA behandeling) erg geschikt.

Face Wash

Dit is een milde reinigingsgel met anti-bacteriële werking.
Het helpt om verstopte poriën te openen en de talgproductie te reguleren. Ook is het kalmerend bij irritaties en ontstekingen en zorgt het voor een zuiver en fris huidgevoel.

Face & Body Spray

De allrounder voor elke huisapotheek.
Deze tonic is geschikt voor de gevoelige of onzuivere huid, na het scheren of epileren, bij rode vlekken, ontstekingen, zonnebrand, psoriasis, jeuk, insectenbeten en andere huidirritaties.

Face Cream

Een voedende, verzorgende crème om de huidbarrière te stabiliseren. 
Het is een kalmerende crème die de balans herstelt en de weerstand bevordert. Hij is met name geschikt bij een droge, vetarme en gevoelige huid die schilfert.

Face cream soft

Lichte, verzorgende crème met een talg-reducerende en antibacteriële werking.
Deze crème hydrateert de huid en reguleert de talgproduktie en herstelt de huid. Het voorkomt de vorming van comedonen en is geschikt voor de gemengde, vettige of onzuivere huid.

Cream masker

Voedend crèmemasker om de huid in balans te houden.
Ideaal bij irritaties, schilferende, vette of gevoelige huid. Hij is intensief verzorgend, kalmerend en herstelt de balans van de huid.

Peeling

Enzymatische peeling met anti-bacteriële werking. 
Deze peeling is speciaal ontwikkeld voor het losmaken van verhoorningen, zodat de huid kan ontspannen. Geschikt voor alle huidtypes.

Couperose reducing

Effectief tegen rode adertjes.
Deze lijn is geschikt voor de huid met teleangiëctasieën, couperose of voor de huid die tot verwijde adertjes neigt. Couperose reducing traint de vaten en maakt ze sterker.

Couperose cream

Speciale intensieve verzorging bij couperose.
Verstevigt de gevoelige bloedvaatjes en de vaatwanden en voorkomt roodheid. Hydrateert en beschermt tegelijkertijd het immuunsysteem van de huid.

Couperose masker

Voedend crèmemasker bij couperose.
Verstevigt de vaatwanden en reduceert rode adertjes. Werkt intensief verstevigend en beschermend.

Couperose concentrate

Intensief aanvullend concentraat bij couperose.
Versterkt en verstevigt de vaatwanden en hydrateert.