Ontharen met elektrisch epileren.

Het is nog niet te laat.

Je zult nu wel denken: “Waarvoor is het niet te laat?”. Nou, eigenlijk nergens voor denk ik. Maar deze keer gaat het over die vervelende haren die je graag kwijt wilt!

Wat kun je doen tegen die vervelende haren?

Veel vrouwen zijn bijna dagelijks bezig om die vreselijke overbeharing uit hun gezicht te verwijderen. Weer plukken met de pincet, of toch maar weer die verschrikkelijke harsstrips, die altijd blijven plakken, uit de kast halen. Of wat dacht je van een bikinilijn die na het scheren weer helemaal ontstoken raakt? Ik denk dat dit allemaal heel herkenbaar is…..

Gelukkig zijn er ook manieren om deze vervelende haren definitief te verwijderen: met de Plasmalite (alleen de donkere haren) of met elektrisch epileren. Al meer dan 25 jaar voer ik deze behandelingen uit naar volle tevredenheid van vele klanten. Ze voelen zich een compleet ander mens en kunnen weer in alle vrijheid die sjaal voor hun mond weghalen of lekker in bikini op het strand liggen.

Wil jij dit ook? Maak dan eens een afspraak voor een intake-gesprek, dan gaan we samen bepalen wat de beste behandeling is voor jouw haren. Voor meer informatie over de behandelingen kun je altijd even op mijn website kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prijslijst

Bekijk hier de volledige prijslijst, of klik op de linkjes hieronder om direct uit te vinden wat jou behandeling gaat kosten.

Contact

Stobbenven 29
9302 EN  Roden
Telefoon: 050-5010406
Email: info@beauty­salon­fenniekoops.nl
KvK 04039530

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag. Andere dagen in overleg. Behandeling op afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis make-up tips

Gastenboek

Bekijk de reacties in mijn Gastenboek >>
En schrijf zelf iets leuks.

Social Media

Aangesloten bij
anbos logo