Voorpagina » Nieuws » beautysalon » Geef een glimlach cadeau.

Geef een glimlach cadeau.

Geplaatst in: beautysalon

Geef een glimlach cadeau in de maand februari.

St. Look Good Feel Better organiseert voor de 2e keer de landelijke actie “Geef een glimlach cadeau”, dit is een gratis verwenmoment voor vrouwen met kanker. Even ontspannen en genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialiste en nergens aan denken. Een heerlijke ervaring waar je weer energie van krijgt.

Ook Beautysalon Fennie Koops doet mee aan deze actie. Vanaf zaterdag 4 februari 2017, Wereldkankerdag, geef ik 5 gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker, waarbij de laatste medische behandeling niet langer dan zes maanden geleden is. De actie duurt de hele maand februari.

Wil je iemand (of jezelf) opgeven voor deze actie, klik dan op deze link: geefeenglimlachcadeau of meld je aan bij Beautysalon Fennie Koops.

Al 7 jaar werk ik als vrijwilliger bij de St. Look Good Feel Better in het Wilhelminaziekenhuis in Assen. Hier geef ik, samen met 4 collega’s en 2 haarwerkers, workshops over uiterlijke verzorging bij kanker. Deze workshops worden in bijna alle ziekenhuizen in Nederland een aantal keren per jaar gegeven.

Ook vanmorgen heb ik weer een workshop gegeven in het ziekenhuis. Het was een leuke, gezellige groep van 9 dames die na afloop mooi opgemaakt en blij naar huis gingen. We hebben veel plezier gehad, ondanks dat de dames in een minder leuke periode in hun leven zitten en sommigen zelfs geen vooruitzicht hebben op herstel. Iedere keer verbaas ik mij weer hoe moedig deze mensen in het leven staan en er het beste van proberen te maken.
Het is een dankbare baan welke ik altijd met veel plezier doe naast mijn werkzaamheden in de salon.