Voorpagina » Nieuws » Blog » Corona-protocol

Corona-protocol

Geplaatst in: Blog

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon.

ALLEEN OP AFSPRAAK
Om de gezondheid en veiligheid van de klanten en mij te waarborgen, werk ik alleen op afspraak.

BLIJF THUIS
Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte)hoest, benauwdheidsklachten, diarree, verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten, diarree of koorts (vanaf 38°)? Bel dan de afspraak af en blijf thuis!
Mocht je toch naar de salon komen met klachten en ik vertrouw de situatie niet, dan ga ik niet behandelen. Ik breng dan echter wel de geboekte behandeling in rekening, want de gereserveerde (kostbare) tijd ben ik wel kwijt in mijn agenda.
Zelf zal ik ook alleen maar behandelen als ik gezond ben en hanteer hiervoor dezelfde regels als hierboven vermeld.

PRECIES OP TIJD
Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant. Mocht je te vroeg zijn aangekomen, wacht dan in de auto/buiten tot het juiste tijdstip.

KOM ALLEEN
Kom alleen naar de salon. Heb je echt begeleiding nodig dan mag je 1 persoon als begeleiding meenemen (maar alleen na nadrukkelijke toestemming van mij).

1,5 METER AFSTAND
Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van mij te houden als we niet met de behandeling bezig zijn.

JAS, TAS, BRIL, SIERADEN, TELEFOON EN PORTEMONNEE
Laat zoveel mogelijk spullen, indien mogelijk, in de auto liggen, dit om zo weinig mogelijk plaatsen in de salon te “besmetten”. Stop daarom je telefoon en/of portemonnee in je broekzak. 
Kun je de spullen niet in de auto laten liggen, stop dan alles in 1 tas en leg dit op het tafeltje bij de handgel.

HANDEN WASSEN
Gebruik de desinfecterende handgel welke bij binnenkomst in de hal op het tafeltje staat. Wrijf de gel gedurende minimaal 20 seconden in je handen. Bij het verlaten van de salon ook weer even de handen “wassen”.

HANDEN SCHUDDEN
In verband met de hygiëne geef ik bij ontvangst geen hand.

VERBLIJF IN DE SALON
Het verblijf in de salon dient zo kort mogelijk te zijn, daarom voer ik alleen de behandeling uit en zal er helaas geen tijd zijn voor een praatje. Mocht je ergens advies over willen dan kan dit uiteraard wel.

Tijdens de behandeling zal er zo weinig mogelijk gepraat worden, omdat dit voor mij zeer vermoeiend is met een masker op.

Raak zo weinig mogelijk dingen aan in de salon. Probeer dit zoveel mogelijk te beperken tot de deurkrukken en de behandelstoel.

BETAAL CONTACTLOOS
Indien mogelijk graag contactloos te betalen via de bankapp op je telefoon of met de pin.

CORONA-TOESLAG
Door de extra maatregelen die ik moet treffen in verband met de huidige situatie, ben ik helaas genoodzaakt om bij behandelingen t/m € 25,00 een extra toeslag te rekenen van € 2,50.

MONDKAPJE
Ik zal zelf een mondkapje dragen welke zowel jouw als klant, als ook mezelf een redelijke mate van bescherming biedt tegen het Corona-virus. Hoewel ik mijn uiterste best doe met de voorzorgsmaatregelen, kan ik natuurlijk niet garanderen dat je niet ziek zult worden. Het mondkapje biedt nooit 100% garantie dat er geen besmetting op kan treden.
Met ingang van 30 september 2020 is een mondkapje verplicht bij binnenkomst en tijdens het verblijf in de salon (voor zover dit kan bij de behandeling). Je dient een eigen mondkapje mee te nemen. Mocht je deze niet bezitten dan kan tegen een vergoeding van € 7,50 een herbruikbaar mondkapje in de salon worden aangeschaft. Verder worden er gegevens genoteerd ten behoeve van het bron-en contactonderzoek bij binnenkomst in de salon.

AFHALEN PRODUCTEN EN CADEAUBONNEN
Hiervoor ben je op afspraak welkom. Kun je niet komen, dan stuur ik het voor je op. Neem wel even van te voren telefonisch contact met mij op of stuur een mailtje. We spreken dan af hoe de producten naar jou toe komen.