Cold Plasma voor huidverbetering

cold_plasma

Wat kan ik met de behandeling bereiken?

Huidverbetering

Bevordert zuurstof toename in het weefsel en cel vermenigvuldiging.
Gaat atrofie van de epidermis tegen.
Maakt rimpels en lijntjes fijner en gladder.
Huidverbetering van grote en grove poriën.

Vermindering van onzuiverheden bij vette huid/acné

Vermindert bacteriën en gaat ontstekingsprocessen tegen.
Verbetert het uiterlijk en de kwaliteit van de huid.

Vermindering van couperose

Ideaal in combinatie met de verzorgingsserie Couperose Reducing om de versterkende werking op het bindweefsel te intensiveren.

Bestrijden van kalknagels en herpes infecties

Door de kiem- en bacteriëndodende werking zijn uitstekende resultaten bij de behandeling
van nagel schimmel en herpes infecties te bereiken.

Micro Needling/ Permanente Make-Up (PMU)

Door de kiemdodende werking geschikt als optimale behandeling bij micro-needling of na
permanente make-up.

Wat is Plasma?

In het dagelijks leven kennen we de drie fysische toestanden: vast, vloeibaar en gasvormig. De vierde fysische toestand is Plasma. Het verschil tussen elke fysische toestand ligt in de hoeveelheid energie die aan hen wordt geleverd.               Video ColdPLASMA

Een eenvoudig voorbeeld: IJs wordt verhit en wordt vloeibaar tot water. Wordt dit water verder verhit, dan verdampt het en wordt het een gas. Wordt dit gas weer verder verhit, dan wordt het koud Plasma – een hoge energie vorm! Het Plasma genereert een ultrahoge frequente energie, die op de huid gericht kan worden, zonder deze overigens direct aan te raken.
Door intensief wetenschappelijk onderzoek is de potentie, die koud Plasma voor de medische en cosmetische branche bevat, ontdekt. Inmiddels werken al meer dan 1500 salons in Duitsland succesvol met deze techniek voor huidverbetering!  

Hoe werkt coldPLASMA?

Werkstoffen dringen dieper in de huid.

Cold Plasma versterkt de behandeling van de huid door het ontstaan van kleine poriën of kanaaltjes in de celmembramen. Hierdoor worden deze veel beter doorlaatbaar worden voor werkstoffen. Door deze snel geopende poriën worden de juiste werkstoffen dieper en in hogere hoeveelheid in de huid gesluisd.

Ontslakking en ontgiftiging van de huid.

De cold PLASMA behandeling is niet alleen op het huidoppervlak werkzaam, maar ze dringt ook door de huid in het weefsel, het bloed en de lymfe. Hier komt dan zuurstof vrij. De Ozon-zuurstof neutraliseert vrije radicalen, mengt zich met gifstoffen en maakt deze onschadelijk. Daarmee beschermt de Ozon zeer effectief de afscheiding van gifstoffen en slakken.

De stofwisseling in de huid verhoogd.

Het cold Plasma en het licht van de glas-sonde geven de lichaamscellen belangrijke bio-energie en liften daarmee de innerlijke spanning van de cel.
Bij overbelasting, stress of ziekten is de celspanning sterk verminderd. Al bij een lage instelling van de Plasma-sonde komt de celspanning weer op een gezond niveau. De stofwisseling in de cellen en in het weefsel worden merkbaar geactiveerd en gesterkt en hun prestatie op moleculair niveau weer genormaliseerd. Deze energie werkt vitaliserend en regenererend op de cellen.

Verhoogde doorbloeding

De coldPLASMA behandeling zorgt voor een verhoging van de bloedtoevoer en daarmee een verwarming in het behandelde gebied. Door de verhoogde microcirculatie worden de cellen en het weefsel versterkt met belangrijke vitaminen, mineralen, voedingsstoffen, enzymen en hormonen. Dit leidt tot een verhoogde cel activiteit en bevordert het regeneratie proces bij verstoringen duidelijk.

Verlichting van pijn en ontstekingen

De combinatie van plasma soorten uit licht, koud plasma, ozon en speciale golfen (longitudine) werkt ontkrachtend, verlicht de pijn en is koortswerend tegen ontstekingen. Daarmee wordt duidelijk, dat de coldPLASMA-behandeling universeel bij alle mogelijke ziekten met ontstekingen en pijn uiterst behulpzaam is. En dat zonder bijwerkingen van medicijnen.
coldPLASMA werkt tegen bacteriën, virussen en schimmels
Door de vonkontlading tussen de sonde en de huid wordt waardevol Ozon toegebracht. Deze ozon werkt bijzonder intensief tegen ongewenste bacteriën, onrust en parasieten van elke aard, zonder gezonde cellen of micro organismen aan te tasten. Zelfs multiresistente kiemen kunnen met koud Plasma gedood worden.

Een voordeel van coldPLASMA is dat er geen chemische middelen of medicijnen gebruikt worden. Hierdoor bouwt men geen resistentie op en de behandeling is zelfs volledig vrij van bijwerkingen, veroorzaakt geen pijn of complicaties na de behandeling!

Filmpje over de behandeling

Waarmee kan ik de behandeling ondersteunen?

Omdat het bij de coldPLASMA om een hoog effectieve dermaceutische behandelingsmethode gaat, mogen de onderstaande thuisverzorgingsproducten niet ontbreken. 
De speciaal op het desbetreffende huidprobleem gerichte verzorgingsproducten hebben het doel het vervolg van de behandeling te versnellen en te intensiveren. Daarbij is het zeer belangrijk dat je de juiste producten dagelijks, zoals voorgeschreven, na de behandeling thuis verder gebruikt.

Contra indicaties voor een behandeling:

Zwangerschap en borstvoeding.
Rimpel behandelingen met Botox, die minder dan 2 weken geleden is uitgevoerd.
Bestraling- of chemotherapie behandeling.
Bij personen met elektronische implantaten (b.v. pacemakers), zware hartspierzwakte en na een hartinfarct.
Bij verdenking van kwaadaardige tumoren.
Epilepsie.

Wilt u meer weten over de behandeling met cold Plasma? Maak dan een afspraak voor een uitgebreid huidadvies.

Prijslijst

Bekijk hier de volledige prijslijst, of klik op de linkjes hieronder om direct uit te vinden wat jou behandeling gaat kosten.

Contact

Stobbenven 29
9302 EN  Roden
Telefoon: 050-5010406
Email: info@beauty­salon­fenniekoops.nl
KvK 04039530

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag. Andere dagen in overleg. Behandeling op afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis make-up tips

Gastenboek

Bekijk de reacties in mijn Gastenboek >>
En schrijf zelf iets leuks.

Social Media

Aangesloten bij
anbos logo