Bijscholing ontharen met flitslicht

Bijscholing.

Het is altijd weer een spannende dag: de 3-jaarlijkse bijscholing van de Anbos. Vorig jaar heb ik al de bijscholing gedaan voor het elektrisch epileren en dit jaar moest ik voor het ontharen met flitslicht op herhaling. Nieuwe inzichten, regels en behandelmethoden worden besproken en natuurlijk is er de nodige uitwisseling met collega’s over de diverse ervaringen en “problemen” die je tegenkomt tijdens de behandelingen.
Al bijna 30 jaar help ik mensen van hun overbeharing af met behulp van elektrisch epileren en sinds 15 jaar is daar het flitslicht ontharen bij gekomen. Het is een erg dankbare taak om mensen van hun haren af te helpen en hen weer blij te maken. 
De eerste keer dat klanten binnenkomen zijn ze vaak erg onzeker en denken ze dat ze de enige zijn die zoveel haar heeft. Nou, ik kan zeggen dat dat echt niet het geval is! Soms ben ik een hele werkdag alleen maar met haren bezig; elektrisch epileren en flitsen van kinnen en bovenlippen, het flitsen van een bikinilijn of oksels en dan het “ouderwetse” handwerk: het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van gelaat, benen of rug. Als ik dan ‘s avonds op de bank zit zeg ik vaak: “Ik kan geen haar meer zien”. En toch begin ik de volgende dag weer vrolijk van voren af aan! Het is zo leuk om mensen van hun overbeharing af te helpen.
Heb je ook last van vervelende haren die op een plek zitten waar je ze liever niet hebt? Maak gerust eens een afspraak voor een intake-gesprek, dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen! Je kunt mij bereiken op 050-5010406 of stuur een mailtje naar info@beautysalonfenniekoops.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prijslijst

Bekijk hier de volledige prijslijst, of klik op de linkjes hieronder om direct uit te vinden wat jou behandeling gaat kosten.

Contact

Stobbenven 29
9302 EN  Roden
Telefoon: 050-5010406
Email: info@beauty­salon­fenniekoops.nl
KvK 04039530

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag. Andere dagen in overleg. Behandeling op afspraak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis make-up tips

Gastenboek

Bekijk de reacties in mijn Gastenboek >>
En schrijf zelf iets leuks.

Social Media

Aangesloten bij
anbos logo