Voorpagina » Nieuws » Make-up » Airbrush make-up

Airbrush make-up

Geplaatst in: Make-up

Een nieuwe workshop.

Op woensdag 4 april ging ik met een vriendin richting het midden van het land om een workshop te volgen over airbrush make-up.
We waren erg nieuwsgierig hoe deze, voor mij, nieuwe methode zou werken en wat het resultaat zou zijn. Na de theorie konden we aan de slag. Het was even wennen, maar al redelijk snel had ik een beetje door hoe het werkte. Eerst moest ik met water op papier oefenen, want direct op een model werken was geen optie. Dit kan natuurlijk wel als je een model nooit meer terug wil zien, maar dat was niet mijn bedoeling.

Het ging uiteraard niet direct helemaal vlekkenloos. Maar toen we weer huiswaarts keerden zat er toch een fatsoenlijke make-up op mijn model. Zelf was ik ook nog slachtoffer, en zo konden we op de terugweg ons opgemaakt en wel vertonen in een restaurant voor ons diner.

Thuis oefenen.

airbrush make-up
Even geoefend op mijn eigen arm met een sjabloon en de airbrush.

Thuis was het natuurlijk de volgende dag direct even weer oefenen op mezelf. Dit is eigenlijk moeilijker dan op iemand anders werken. Voor een fotoshoot heb ik een heel mooi idee gezien om te gaan doen met de airbrush.  Ik ben nu dus druk aan het uitvinden hoe ik dit het beste in de praktijk kan gaan uitvoeren. Gelukkig had ik nog een goede vriendin die wel slachtoffer wilde zijn en mij zo weer een stapje verder heeft geholpen met mijn vaardigheid.

Inmiddels heb ik ook al een bruid en bruidegom gedaan met de airbrush make-up.  En ik moet zeggen dat het een zeer mooi natuurlijk effect gaf.

Als ik de techniek goed in de vingers heb wil ik in de toekomst misschien ook overleden mensen van een mooie make-up gaan voorzien. Maar voor het zo ver is moet er nog flink geoefend worden, want hiermee kan ik natuurlijk niet experimenteren, dit moet er in 1x goed op.
Wil je ook eens ervaren hoe deze make-up werkt, heb je een feestje of ga je trouwen, neem gerust contact met mij op!